Ingen update på ett tag

Hej just nu är det mycket jag vill skriva om men hinner inte eftersom att jag måste packa till en fjälltur som går av stapeln på onsdag. Jag kommer hem på torsdag och efter det kommer uppdatering om bland annat wångenträningen! Så håll ut, det kommer :)

Jag och Reko just nu


Ridskolehoppning på Liro

Hoppade Liro ikväll, han var vinglig som tusan och ett stopp fick vi. Det var kul att hoppa honom även om tekniken är katastrof ;) ni får lite bilder tills vidare..


Cholkladbollarr

Har bakat chokladbollar till ridskolehoppningen som U-sek ska sälja, jag hoppas att folk inte dömer dem för hur de ser ut. Det är ju innehållet som räknas! Eller?


Pajen

Nu var det tydligen så att Pay and Jumpen blir av den 28/4 istället. Känns lite tråkigt att den är så pass långt framflyttad. Förhoppningsvis kan vi vara med ändå :)


Scoop

Första gången ut i skogen på finaste Scoop i helgen! Han skötte sig bra på både lördag och söndag. Pigg men kontrollerbar :)


Pay and Jump!

Häst: Sebbe
Plats: Östersund-Frösö ridklubb
Höjd: ?
Datum: 1/4 2013

Är så peppad på att kunna börja åka på sånt här efter alla uteritter, jobb på planen och hoppträningar i vinter.

NU KÖR VI!


Från de senaste träningarna


Hoppning och hästvakt i helgen

Hoppade lite med Sebbe idag som av någon anledning inte ville bli infångad i hagen.. Fram och tillbaka kutade dem ett tag innan jag fick fatt på honom. Blev ett räcke på gården som vi hoppade över ett par gånger. Kom upp emot 90-95 cm och han gjorde verkligen ett bra jobb!

Imorgon ska jag upp tidigt och agera hästvakt åt Scoop och Juni. Tova kommer också på förmiddagen och följer med mig ut på Sebbe när jag ska rida Juni. Det blir trevligt! :D

Goodnight everybody!


11/3 2013 | Bilder

Stäck på dig Thilda..

Gårdagen och morgondagen

Vill bara meddela att gårdagens hoppträning gick bra! Sebbe är pigg som vanligt och tvekar inte en sekund på att hoppa. Det är skönt att han nu faktiskt också kan varva ner och vänta på mig. Filmer och bilder som Tova fotat kommer upp inom kort. Imorgon blir det ridning på Juni och Sebbe innan jag sätter igång med lite plugg som måste göras.

Kram!


Tolkning

Tand Kräm var taggad men duktig idag när jag och Tova tolkade med honom. Vi satte på han selen, pjäxor och skidor på oss själva och och gav oss sedan ut i skogen. En red och den andra åkte bakom. Tova bjöd på en vurpa men annars gick allt bra! :)


Dance our tears away

 

My names is Bond..

Jag och Tova har varit ut en sväng på ny ponny idag. Han heter James Bond och står i samma stall som Juni. Han hade inte ridits på typ ett år så jag tror att han tyckte att det var kul att komma ut lite. Känns som att det är en ponny som kan bli väldigt fin om han får komma ut regelbundet!  

Hopp hopp

Idag kom Tova hit och ska spendera helgen här med mig. Vi har hoppat lite med hästarna utanför huset. Fick tid över och gjorde knoppar på TK. Fattar inte hur vi orkade men söt blev han i alla fall!

Det här kommer bli storslaget

Äntligen har jag dem i min hand! Biljetterna till Bruno Mars konsert i Stockholm 3 november 2013. Ska gå med ingen mindre än käraste Ida och jag längtar redan som en tok! :D