Tagga lång kötid utanför cityshop imorgon..


Fråga

"Hej! Jag ville bara undra hur länge du har ridit och om du kan berätta en utav dina bästa ridupplevelser? Älskar din blogg:)"

Jag började rida i samband med att jag bytte skola i trean. Jag gjorde inget speciellt på fritiden och eftersom att jag alltid älskat djur föreslog mamma att jag skulle börja med ridning. Och sen dess har jag varit fast! 
 
Min bästa ridupplevelse? Sjukt svårt.. Men jag måste välja den gången jag var hos Thilde Höök på sommarridläger 2010. Vi var på en uteritt och galopperade så jäkla fort uppför en backe! Fortaste jag galopperat någonsin. Tror jag skrattade hela vägen. Grym känsla var det! 
 
Saknade Börje ♥
Hoppas att du är nöjd med svaren "Anonym" :)

Ridningen i onsdags

Fick rida Benito i ondags. Vi jobbade skänkelvikningar, travbommar och framdelsvändningar plus ett litet hinder. Lite mer häst att rida ihop än vad jag har blivit van vid den senaste tiden men allt flöt på relativt bra ändå tycker jag :)
 
Juni 2011

I sin nya utrustning!

Titta vad fin prinsen blev i de nya grejerna! Imorgon taggar vi hoppträning i Sebbes snygga outfit!

Thilda och Henry 60 cm


Hiss/ Diss?

Ny färg och header i bloggen!

Update

Här finns det saker att berätta känner jag!
 
I onsdags hoppade vi en fem och en halva på lektionen. Fick en väldigt bra känlsa med Henry och det känns som om vi hittade varandra lite. Fick även reda på att jag skulle hoppa han i 60 cm på fredagen. Då var det bara att börja tagga!
 
Ridskolehoppningen måste jag säga att jag är nöjd med. Henry var tittig på framridningen, speciellt runt insläppet. Inne på banan var han fortfarande spänd, men inte lika spänd som jag trodde att han skulle vara. (Eller så var det bara jag som inte tänkte på det.) Framhoppningen på hinder ett och två gick bra och det kanske var just därför jag fick ett onödigt stopp på första hindret i banan. Jag slappnade av lite för mycket men vi tog om det och tog oss sen igenom hela banan. Blev lite efter i sprången på vissa hinder men jag kunde ändå inte vara mer nöjd!
 
Film från RS-hoppningen kommer snart! Här är en film från lektionen i onsdags:

Hellu

Jag är så usel på att blogga.. Har i alla fall ridit tre hästar idag. Först Sebbe som jag körde lite backträning med. Sen följde jag med till Wången och hjälpte till att värma upp samt jogga av Juni och Scoop. Det var första gången jag red Scoop, han var superrolig att rida! Juni kändes fin :)

Imorgon hoppar jag 60 cm med Henry på ridskolehoppningen. Det ända jag oroar mig för är hur han reagerar på publiken. Men jag ska bara försöka få en runda med bra flyt. Ett hinder i taget.


Tack så mycket tjejer!

Har fått fina presenter i efterskott från underbara stallgänget! :D


Thilda och Sebbe - Hoppträning 3

 

Hoppträning

Var på hoppträning nummer tre idag. Det gick bra, bätrre och bättre under hela passet. Sebbe är så lugn och duktig! Ska klippa ihop ett par filmer till er också. Kommer upp på bloggen imorgon!

Lektionshoppning

I onsdags, sista gången på Henry hoppade vi en bana på lektionen. Fick en ganska bra känlsa mot slutet då inramningen och framåtbjudningen funkade ordentligt. Det gjorde också att han fick bättre språng. Måste dock lära mig att bli mer följsam. Nöjd är jag i alla fall med passet.

Klippt i öronen