Födelsedagen

Idag fyller jag 16 år för dom som inte redan visste det. Har bland annat fått en efterlängtad mobiltelefon som snart kommer på posten! Vill passa på att tacka alla för gratulationerna med! :D
Det vart mycket fika i stallet innan ridningen känner jag. Mina underbara vänner är så snälla som bakade! Fick dock inte i mig så mycket av varje eftersom att jag skulle rida strax efteråt! Haha :D

På kvällen hoppade jag Henry. Enskilt inlägg kommer om det sen!


If I knew

Kort film från i helgen.

Baka baka morotskaka

Här får man baka sin egen födelsedagstrårta (kaka). Tänkte att jag skulle bjuda lite folk i stallet om dem vill ha det vill säga. Fast känner jag dem rätt så ska det inte vara några problem. Nu är kakan i ugnen och jag ska strax ta ut den.
Idag har jag föresten ridit Sebbe. Vi körde lite backträning i mörkret. Det gick bra. Han var taggad som vanligt men han blir faktiskt lugnare och lugnare för varje dag nu! :D

Nu ska jag fortsätta på kakan, vi hörs imorgon!


Thilda och Sebbe #2


Thilda och Sebbe #1

2013-01-27

Tova och Tand Kräm 2013-01-27


Sneak peak

Idag trotsade vi det kalla vädret och stack ut för att fota. På Sebbe fick det bli lite western tema och Tova körde barbacka på TK. Ni får ett smakprov av resultatet nu, resten kommer inom en snar framtid.. :)

Tova hemma hos mig

Idag kom Tova hit. Vi har hunnit med rätt så mycket, bland annat en längre uteritt och tagit skotern till Ica för att handla. Imorgon är tanken att vi ska ta ut hästarna och fota på en närliggande äng. Har höga förhoppningar och jag ser fram emot att visa er resultatet imorgon!
 
Ikväll har det bara blivit några bilder på mina fula hundar :)

Då var det gjort!

Hade inga speciella önskemål den här gången. Ni som rider på Tanne, ska ni vara med och på vilken häst i så fall? :)


I cafeterian

Just nu sitter jag i cafeterian på Tanne och väntar på bättre tider. Ikväll ska jag rida Henry igen, vet dock inte vad vi ska göra. Är peppad iaf! :)


Det närmar sig!


Tips?

Nu när jag inte bloggar på Tanneryttarna längre blir jag ju lite mer fri att blogga om vad som helst..
Frågan är vad ni vill läsa om? 
 
Så vad vill ni egentligen se mer av här i bloggen?
Detta var de saker jag kunde komma på nu. Men passa på att slänga in en kommentar med tips så bloggar jag kanske om det sen. Det är ju trots allt ni som läser!
Btw så kämpade jag hårt med den här bilden så va lite snälla nu! ;)

Thilda och Sebbe - Hoppträning 2


Yummi

Åh, är riktigt sugen på dessa stövlar.. Måste prova dem nästa gång jag är på hööks. Tror att dem är bra för mig också eftersom att mina vader ofta antingen blir för långa eller för smala för stövlar.. :)

LÄNK


Hoppträning

Nu är vi hemma från vår andra hoppträning, och det gick bra! Är väldigt nöjd med Sebbe och det går framåt. Han måste bara lära sig att ta det lite lugnt i galoppen och bygga lite mer muskler.

Men Sebbe skötte sig som sagt utmärkt och vi ser fram emot nästa träning.

Bilder och film kommer..!